Afstuderen Milou en Eline

Onze therapeuten werken constant aan ontwikkeling en verbetering. Een groot deel van de collega’s volgt op dit moment een master of is bezig deze af te ronden. Hieronder leggen twee collega’s uit wat hun afstudeeropdracht is:

Milou is bezig met haar laatste jaar van de master sportfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Het onderzoek waar Milou haar thesis over schrijft, is een onderzoek waarbij er wordt gekeken of de dossiervoering /administratielast binnen de zorg, en dus ook binnen de fysiotherapiepraktijk efficiĆ«nter zou kunnen door het toepassen van zogenoemde tekstgeneratoren, ofwel Artificial Intelligence (AI). Een ‘hot item’ op dit moment en iets wat een mogelijke doorbraak zou kunnen zijn in de gehele fysiotherapiewereld!
Voor dit onderzoek is data-verzameling noodzakelijk. Het zou kunnen dat wanneer u bij Milou onder behandeling bent of komt, dat u (middels een formulier) de vraag krijgt of u mee zou willen werken aan dit onderzoek. Milou vertelt u er dan graag meer over.

Eline zit momenteel in haar laatste jaar van de master sportfysiotherapie. Haar afstuderen is in opdracht van Kenniscentrum Zorginnovatie van Hogeschool Rotterdam. Zij doen onderzoek naar klachten aan het bewegingsapparaat en verschillende leefstijlfactoren (zoals slaap of voeding). Eline doet onderzoek naar het verband tussen slaapkwaliteit en pijn en daarvoor heeft zij data nodig van nieuwe patiĆ«nten binnen onze praktijk. De komende tijd kan een van onze collega’s om uw deelname vragen.

Wat wordt van u verwacht:
Als u meedoet vult u gedurende 12 maanden, 4x een digitale vragenlijst in. Deze vragenlijsten zijn volledig anoniem en de antwoorden hebben geen invloed op uw behandeling.