Oud Beijerland krijgt iets nieuws: een vrouwencentrum: Vrouwencentrum LEIN. Een centrum voor alle levensfasen van de vrouw. Met o.a. verloskunde, psychologie en voeding. Alles onder een dak met veel aandacht voor preventie met informatieavonden over leefstijl, beweging, opvoeding, seksualiteit, zorg en voeding. Een plek voor vrouwen waar medische zorg en coaching geboden wordt en die tevens een ontmoetingsplek. Uniek, want de vrouw kiest zelf welke zorg bij haar past.

En wij mogen daar ons steentje aan bijdragen! Gera start vanaf september op donderdag in het nieuwe centrum aan de Maseratilaan 6 in Oud Beijerland. Als bekkenfysiotherapeut geeft ze advies bij bekken(bodem)klachten zoals pijn en problemen bij plassen, de stoelgang, seksualiteit en rond de zwangerschap. Samenwerken blijft belangrijk rondom de zorg van patiƫnten. Bij bijvoorbeeld klachten van de stoelgang is er meer nodig dan alleen advies over voeding, maar kan er bijvoorbeeld ook advies worden gegeven over de houding op het toilet. Zorg wordt beter wanneer je samenwerkt!

Dat betekent niet dat wij Gera moeten missen op de praktijk. Ze blijft bij ons op dinsdag en woensdag haar patiƫnten zien.