Maak kennis met onze nieuwe stagiaires: 

De komende tijd zullen niet één maar twee stagiaires in onze praktijk aanwezig zijn. Ze kunnen u al bekend voorkomen, want hun vorige stages zijn zo goed bevallen, dat ze graag terug wilden komen. Hieronder stellen ze zich voor.

Zij kunnen aanwezig zijn bij een intakegesprek, een onderzoek of een behandeling. Heeft u dit liever niet, dan kunt u dit aangeven bij uw behandelend therapeut.

 

Maak kennis met Michel. Als laatstejaarsstudent fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam, is hij net begonnen met zijn afstudeerstage. Hij zal op maandag, dinsdag en donderdag meelopen in het medisch centrum en bij SB32.

Voor hij met fysiotherapie begon deed hij de opleiding Sport & Bewegen. Sporters en klachten aan de wervelkolom zijn hierbij zijn voornaamste interessegebieden.

In zijn vrije tijd houdt hij ook van sporten, want hij is vaak op het korfbalveld en in de sportschool te vinden.

Dit is Maddy! Zij zal de komende 20 weken stage lopen bij ons in het medisch centrum op de maandag en woensdag.

Zij is 27 jaar en komt uit Numansdorp. Op dit moment zit ze in haar laatste jaar fysiotherapie bij THIM Hogeschool. Een onderdeel van haar stageopdrachten is om een case-report te schrijven en daarbij een patiënt te volgen of een bepaalde behandelmethode. Naast haar studie verdeelt ze haar tijd over haar eigen massagepraktijk en diverse sporten.